5 neobičajnih strategij za polepšanje vašega vrta

5-neobicajnih-strategij-za-polepsanje-vasega-vrta

Potrebnih nekaj let izdelave zelenjavnega vrta je osredotočenih o preučevanju lepih dejstev o vzgajanju zelenjave.

Določate, kdaj boste posadili vsako zelenjavo, katero od tisoč vrst paradižnika obožujete najbolj učinkovito in enostavne rešitve za razkritje nesoglasij med plevelom in novo vzkaljeno zelenjavo.

Obvladovanje minutnega tiska vrtnarjenja vas v prvih nekaj letih zavzema.

Kljub temu, ko popustite v godrnjanju dvigajočih se obrokov, je čas, da se poglobite v njegovo umetniško delo.

Trdno si predstavljam, da zelenjavni vrtovi niso nujno strogo uporabni. Ni vam treba, da ga spustite v kotiček vašega dvorišča. Da ga lahko zelo lepo povzdignete v osrčje vaše pokrajine.

Pri mojem domu moj zelenjavni vrt eksplodira z mojega vhodnega dvorišča sezono v razširitvi barv, teksture in življenjskega sloga. Moji sosedi se v večini primerov ustavijo, da bi me izpostavili, bingljam z najlepšim vrtom v soseski.

Vaš zelenjavni vrt ne sme biti samo regija razvijajte obroke za hranjenje telesa. Z zmerno dodatnimi napori, ki jih je mogoče, boste naključno namerno uživali na vrtu, ki prav tako vzgaja vrsto razredov, s katerimi boste nahranili vašo dušo.

V tem besedilu bom razložil 5 nenavadnih strategij zelenjavnega vrta, za katere je verjetno, da boste naključno hrupali, da boste svoj vrt dvignili z navadnega na izjemno.

Kako vrhovni zelenjavni vrt dodaja zadovoljstvo vašemu obstoju

Razkošno pri večini vrtnarjev sem izredno vidna oseba. Moram obesiti tečaj okrog sebe. Tolaži me, navdihuje in mi dvigne razpoloženje po mojem tragičnem ali stresnem dnevu. To je tisto, s čimer se prehranim, da preživim.

V svojem domu se obkrožim z umetninami drugih. Obožujem žive barve, umetnine zelenjavnega vrta (za traipse!), Modre sledi in razburljiva sporočila.

Zunaj doma se obkrožim s svojimi visečimi umetniškimi deli vrt. Občudujem, ko razvijam svoje viseče obroke, to je velik razlog, da bingljam na zelenjavnem vrtu.

Kljub temu pa imam rad tudi globok razred in veselje, da vrt mi prinese življenjski slog.

Moj vrt je resnično odprto okno moje dnevne sobe in po tem, ko se zjutraj rangiram, skozi zavese povprašam, da ocenimo zajtrk za vidno vrtno sladko.

Neizogibno je, če po iskanju svojega vrta z besedami izrazim notranji duhovni izraz, ki ga ocenim. Kot da bi se moje srce ustavilo, da bi zmerno pripomoglo k veselju.

Na tem vrtu je vsakodnevno navdih navdihnjen. Čudovita minuta med vezanjem paradižnikovih vej, odmiranjem rož ali nabiranjem živobarvne zelenjave je primerna za sredino in postavitev tal.

Moj vrt želi izdelati paleto obrokov za moje gospodinjstvo. Kljub temu si tudi želim, da bi bil moj vrt lep. Želim si razbiti vrata za pomoč in premagati ljubezen, ki me obkroža.

V preteklih letih sem ugotovil, da je zelo mogoče stopiti zanimanje za vsak od teh ciljev ob istem času naraščajoči obroki in naraščajoči razred.

Zakaj ne bi vaš vrt nahranil vsakega vašega telesa in vaše duše?

5 Nezaslišanih rešitev zelenjavnega vrta, da poskusite to 12 mesecev

Ustvarite stalno vrtno košaro v

Letos dvignite nekaj časa, da ustvarite trajno kopanje na svojem vrtu. Ta diagram prikazuje vrtne gredice in poti, razen poštene zasaditve v obdelani regiji v dolgih vrstah.

Ni nujno, da morate dvignjene gredice dimenzionalni vtič, vendar bi bilo verjetno, da bi bilo dobro, če bi bil na vašem vrtu popolna organizacijska gradnja. Večne postelje bodo zgrajene tudi iz čepov, hlodov, kamnov ali gomil vaše viseče zemlje.

Da lahko preprosto poskrbite za svoje kopanje, ali izkoristite svojo ustvarjalnost in ustvarite vrt v obliki mirovne sledi ali mandale.

Občudujem, kako gledam postelje in poti, ker platno vašega vrta . So hrbtenica, ki vam prilepi košaro, doda vidne razvedrilo in predstavi območje internetne strani, kjer boste grgrali rastlinsko življenje, da boste skozi sezono naslikali privlačno košaro.

Recimo, da se skozi vrt vrt

Razmislite o tem, kako dosežete, da okrasite notranjost vašega stanovanja. Sestavite, da boste bingljali z licenčnimi barvami, dejavnostmi za prosti čas ali umetninami, ki vas privlačijo?

Če je odgovor pritrdilen, kako lahko odprete tkanje teh simbolov nejavnega izražanja na svoj vrt, da bo bolj “ti”?

Priljubljene barve

To, da je barva ali barve licencirane skozi vašo pokrajino, je veščina, da dejansko dvignete nekaj oseb na svoj vrt. Moja soseda obožuje oranžno, zato so njene rešetke, vrtna vrata, stoli in umetniška dela vse te barve.

Moja dovoljena barva je turkizna. V svoji bivalni sobi obesim naglasno steno, ki je naslikana v to neustrašno barvo. Turkizno bo po mojem domu nagnjeno tudi v blazinah, preprogah, umetniških delih in celo v oblačilih!

Ko sem za svoj vrt zgradil lesen obelisk o pred leti sem jo za traipse naslikal v turkizno. Zdaj služi kot osrednji del mojega vrta na vhodnem dvorišču in počutim se zmešanega vsakič, ko me njegov barvni odtenek ujame.

Obstaja vrsta rešitev, ki možno je, da boste naključno v svojo pokrajino vključili svoje licenčne barve – cvetje, lončke, umetnine, rešetke, pohištvo, zalivke in instrumente. Želim si, da bi naredili več turkiznega vrta!

Izdelano iz umetnika

Ali obstaja umetniško delo, ki vas privlači, in krasi notranjost vašega stanovanja? Mozaiki, pihanje stekla, keramika, kovinska umetniška dela in kiparstvo so brez težav prenosljivi na vaš vrt. Si predstavljate nekaj strategij za enostavne rešitve, kako jih dvigniti na prostem?

Vzeli ste si dan, da bi pošteno zaokrožili lokalno umetniško delo, in sicer poskušali stvari prinesti k vam vrt je prijeten sistem za zaposlitev na dan.

Dve vrsti umetniških del, ki sta mi všeč, sta keramika in kovinska umetniška dela. Na mojem dvorišču je keramična ptičja hišica, ki jo je izdelal moj sosed, in totem, ki sem ga naletel na lokalno umetniško delo. V preteklih letih sem pobral tudi različne kovinske rešetke in drobne skulpture, ki sem jih dodal svojemu zelenjavnemu vrtu in okoliškemu dvorišču.

Naredil si ti!

Naključno ste umetnik ali obrtnik! Če je odgovor pritrdilen, kaj je mogoče, boste verjetno naključno sproščeni, brez dvoma pristopite k nekaterim pobudam, da dodate nekaj svoje umetelnosti na svoj vrt.

Skozi leta sem se ukvarjal z mozaičnimi umetninami in enim ledom sem posvetil veliko tednov oblikovanju in izdelavi mozaične kopeli. To je dramatičen del, ki mi popestri dvorišče z bleščečim ogledalom in modrim steklom.

Živim v zimskem lokalnem podnebju, zato ob koncu vrtnarske sezone Svoje vrtne umetnine spakiram stran v garažo. To je ta oblika prijetnega in vznemirljivega spomladanskega rituala vsako pomlad, da ga dvignemo, razmislimo in razrešimo, kje bo letos popustil. Stvari se nagibajo k temu, da se to vrti okoli mojega dvorišča, kar za goste predstavlja plast šoka.

V tej sezoni še posebej poudarite sebe, tako da nedvomno vključite enega od teh treh nenavadne strategije zelenjavnega vrta – dodajte umetnine, barvo z dovoljenjem ali stvari, ki ste jih ustvarili sami.

Dodajte barvo s cvetjem

Zelenjavni vrt predstavlja vrsto zelene barve, ki je bistvene barve, vendar brez dvom bi verjetno na priložnost, tudi na priložnost, naredil, da se vrt zdi zmerno enodimenzionalen.

Ena izmed najboljših in najhitrejših rešitev za dodajanje razreda vaši zelenjavi vrt je kombinirati v enoletnih cvetovih. Živahne barve barve ljudem zasežejo oči in jih (in tudi vas!) Oblikujejo v vaš vrt.

Za svojo dodelitev si pridržujem konce in vogale moje vrtne postelje za vsako sezono zmerno obarvane.

Na obodu postelj dodam dve do tri letnice z dovoljenjem in ohranjam sprostitev s svojimi rastlinsko življenje rastlin. Skupna igra cvetja in zelenjave na vrtni gredici je neverjeten pogled!

Moji najboljši izbori za cvetje za zelenjavni vrt so: cinija, verbena bonariensis , rudbeckia, salvias in globe amaranth.

Zamenjajte zasaditve na vrtnih gredicah

Če slučajno naključno dobro obesite vrsto pravokotnih postelj na vašem vrtu, kot sajenje dolgih vrstic po lestvici, posredovajte pri sajenju v blokih.

Da lahko samo sadite po širini gredice, da ustvarite krajše vrstice zelenjavo. Zgornje fotografije so pomemben primer tega. Od leve proti resnični bingljam koščke: salvije, jajčevcev, bazilike, koriandra in zelene čebule.

Vprašajte, kako izgledajo bolj vabljive postelje, kot če bi jih uporabljali biti tri dolge vrstice, nedvomno nekaj zelenjave?

Če ste slučajno pripravljeni na bolj razvit namig, kar je mogoče Naključje dobro upošteva tudi kontrastne oblike listov in rastlin. Jaz v večini primerov očitno rastlinsko življenje, ki sledi drug drugemu, bo pa ustvaril vabljive mešanice, ki jih posredujem.

Ta zgornja fotografija to lepo ponazarja – vse zelenjava in zelišča, ki sem jih posadil v posteljo, visijo zelo raznolike oblike in teksture listov. Njihovo vidno nestrinjanje je ob strani nekaj zabave, ki vas ujame in privabi globlje v zasaditev.

Prej kot posadite posteljo na svojem vrtu letos , dvignite pripomoček za stopnice in poiščite zelenjavo, ki jo sadite skozi to lečo – kako jo lahko kombinirate, da okrepite njihove izbrane lastnosti?

Ujemite živahno zelenjavo

Ne pošteno posadite običajna vrtna moda (namenjena igri besed)! zelenjava let za letom – rdeči paradižnik, zeleni grmičevje, beli krompir. Na voljo je še več načinov!

Če imate jajčevce radi, preskočite temno rdeč obrazec globusa, ki je na voljo v prodajalcu živil. Tako žalostno je. Kot drugačen poskusite neonsko rdečo plesalko, intenzivno oranžno turško ali belo Casperjevo.

Kot drugačno od poštenega naraščajočega oranžnega korenja dodajte nekaj rumenih in rdečih kot lepo. Vzemite tri izbrane pakete semen in com povežite jih v eno setev.

Pri nabavi semen in rastlinskega sveta si oglejte oblike, ki visijo vabljive barve listov, ali pridelajte neverjetno živo zelenjavo. Obstajajo električni jajčevci iz sivke, sončno rumena paprika, temno rdeči tomatillos in vsaka barva paradižnika, za katero je verjetno, da si jo boste verjetno predstavljali.

Poiščite neobičajne in prijetne vrste zelenjave z dovoljenjem in eksperimentirajte! Presenečeni boste nad nepogrešljivim veseljem.

Beri več ,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.