Kako poskrbeti za nego božične božične zvezde v zaprtih prostorih?

kako-poskrbeti-za-nego-bozicne-bozicne-zvezde-v-zaprtih-prostorih?

poinsettia plant flowering red

VPRAŠANJE : Kako poskrbeti za nego božične božične zvezde v zaprtih prostorih? Vsako leto cvetijo moji cvetovi, zato po nekaj tednih po pravilnem pregledu neprijetno preučijo. – Michelle R

ODGOVOR : Nedvomno se počutite preveč gnusno. Božične zvezde je zelo težko delati kot hišne rastline. Ampak obstaja veliko stvari, ki bi jih naredili, da bi v določeni fazi počitniškega obdobja zdravo pokukali.

Premešajte mesto za svojo božično zvezdo, kjer le-to ne bo več prišlo v stik s prepihom ali pihami ogrevanega zraka (iz klimatskega sistema v etažni lastnini ali grelnika spletnega mesta, da ponazoriti). Eno izmed preprostih hišnih pripomočkov za božično zvezdo je skozi zahodno ali južno skozi okno. Tudi vaša božična zvezda bi se lahko oddaljila več kot šest ur sonca iz dneva v dan, ne glede na to, ali je več sončna ali umetna.

Zavijte folijski ovoj, s katerim je priloženih veliko božičnih zvezd, ali ne več kot odprtine za plazenje v folijskem ovoju, da omogočite izpraznitev dodatne vlage iz posode rastline. Posodico za božično zvezdo postavite na pladenj ali krožnik, da zajame vlago, ki kaplja iz drenažnih lukenj.

Poinsettias so najbolj veseli med 65 in 75 ravni (18. 22 do 23. 89 stopnje Celzija). Če temperature padejo pod to nihanje, lahko rastlina tudi spusti listje ali začne trpeti zaradi hladnega stresa. Hladne tesnobe se pojavijo, ko so božične zvezde odkrite do temperatur 45 stopinj Fahrenheita (7. 22 stopnje Celzija) ali nižje. Temperature, zvišane kot najnižje nihanje, bi se lahko tudi prekinile v krajši življenjski dobi vaše božične zvezde.

Če želite, da vaše počitniško podjetje pozdravijo z božičnimi zvezdami, ko se približajo vašim vhodnim vratom, počakajte, da se popravi prej, kot bo vaše podjetje, da pripomni božične zvezde na prostem. Temperatura v hladnem podnebju je preveč hladna, da bi bile božične zvezde srečne v precej obremenitvah arene. Kupite v kroniki, da bo zvezde božične zvezde lajšale tako hitro, kot bi to storile takoj, ko so služile svojemu cilju. Tudi vaše božične zvezde bi se lahko čez noč zadrževale na prostem.

Iz dneva v dan preizkusite stopnjo vlage v tleh, kjer raste vaša božična zvezda. Ko se vrhovi zemlje posušijo, je čas, da rastlini predstavite nekaj dodatne vode. Zasebno zalivajte rastlino, dokler vlaga ne kaplja iz drenažnih odprtin na zadnji strani posode. Ko se odvečna vlaga odcedi iz zemlje, izlijte vodo, ki stoji v pladnju ali krožniku pod posodo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.