Koruza proti koruzi, v čem je nepravičnost?

koruza-proti-koruzi,-v-cem-je-nepravicnost?

difference between corn and maize

Kakšna je razlika med koruzo in koruzo? Zdaj ne veliko! Koruza in koruza sta vsaka stavka, ki se nanašata na isto žitno zrnje. Koruza je v bistvu nekdanja v severnoameriškem angleškem jeziku, koruza pa v britanski angleški.

Čeprav sta dve stavki pogosto zamenljivi, bi morda lahko imeli precej ločeni funkciji. Koruza zdaj ni več nekdanja v zvezi s trgovino z živili, ki jo je mogoče dodatno proizvajati iz koruznih zrn, medtem ko je koruza večinoma nekdanja za prehrambene izdelke. Koruza zdaj ni več najbolj standarden izraz za znanstveno, formalno ali svetovno prehrano, medtem ko je koruza v teh funkcijah v bistvu nekdanja.

Besedne zveze koruza in koruza si ogledajo, kaj bi morda morda bilo dobro osnovno hrano za krogle, običajno rumeno ali belo jedrno sadje, ki pride na storžku, ki mu zaužije lupina. Ta dva stavka sta pogosto zamenljiva in sta za potencialno najbolj segment več sto terminologij, ki so lahko tudi prejšnje za naštevanje iste discipline. Po drugi strani pa se fraze sčasoma razvijajo in običajno zadržijo stotine pomenov na stotinah področjih krogle.

Kaj je koruza?

Koruza je žitno žito, pridelano iz semena rastline v družina trav. Kar vsi danes poznamo kot koruzo, se skozi leta selektivno vzrejajo. V tem trenutku je koruza med potencialno temeljnimi prehranskimi cvetovi na krogli in predstavlja dodatno hrano in ogljikove hidrate, kot jo zmanjša katera koli hrana. Koruza se goji na odvečnih zemljiščih, kot jih na stotine zmanjša poslovna hrana.

Koruza je poleg tega še polnilo za plastiko in resnično močna sestavina v proizvodnji izolacije in lepil. Koruza je tudi nekdanja za razvoj eksplozivov, na stotine kemikalij, barv, barvil in topil. Farmacevtska industrija porablja koruzo po vzoru več sto zdravil. Napolnjena je z ogljikovimi hidrati, hranila pa imajo radi prehranske vitamine A, B in C. Poleg bogate koruze na vaši parceli s hrano lahko zmanjšate tveganje za diabetes in hipertenzijo. Antioksidanti, prisotni v koruzi , naj bi okrepili zdravje. Koruza bi bila morda morda dodatno dodatno narejena iz moke ali sirupa in je način postopnega prehranjevanja živine. Koruza se lahko dodatno preoblikuje v etanol, ki je lahko tudi kot bencin za avtomobile. Koruza bi bila morda morda tudi predelana in predelana za razvoj plastike.

Beseda koruza ima na stotine pomenov na stotinah geografskih območij. V 17 stoletju se beseda koruza razvije v nekdanjo za preučevanje z glavnim zmanjšanjem znotraj razkrite situacije. V Angliji se je koruza nanašala na pšenico, na Škotskem pa je koruza pomenila oves. Na območjih Nemčije se koruza nanaša na rž. V ZDA in Kanadi se koruza nanaša na koruzo, dva stavka pa sta že zamenljiva in se nanašata na isto besedo. Beseda koruza, ki jo prej preučujejo z živilskim blagom, ki ga je mogoče izdelati tudi iz zrnja, je najbolj primerna za koruzo (npr. Koruzni škrob, koruzna moka in koruzna moka). V ZDA in Kanadi se beseda koruza, ki je najučinkovitejša, nanaša na koruzo in se zdaj ne uporablja več na stotine sprejetih zrn.

Uživanje besede koruza za preučevanje z glavnim zmanjšanjem razdalje se je sčasoma izrabilo. Med nami v Angliji besede, ki jo preučujemo, ne jemo več s pšenico, Nemci pa je ne uporabljajo več glede na rž. Po drugi strani pa je beseda koruza nekdaj preučevati z nabranim sadjem v kulinaričnih funkcijah, medtem ko je koruza nekdaj preučevati s cvetjem v disciplini pred obiranjem in je nekdanja v formalnem, znanstvenem in svetovnem kontekstu.

Kaj je koruza?

Ko je Christopher Columbus sklenil jamo na otoku blizu severnega Antili, samosvoji Tahinci na otoku, so z njim in njegovo posadko delili dragoceno hrano. Njihovo dragoceno zmanjšanje hrane se razvije v tisto, kar danes imenujemo koruza, toda kmetje iz Tahina so jo poimenovali “mahiz”, kar v njihovem jeziku, tehniki, “ponuja življenje”. Španci so s seboj prinesli vzorce žita in v razbijanju se je naslov mahiz razvil v koruzo.

Koruza je sedanji znanstveni izraz in splošen izraz za koruzo, saj se očitno sklicuje na najučinkovitejše, ki razkriva žito, in ga ni mogoče zapletati s stotinami virov hrane. Beseda koruza pa lahko svetuje na stotine pomenov v skladu s kontekstom in zapletom. Beseda koruza je poleg tega postopoma nastala tudi iz učnih inštitutov, kmetijske skupine pa imajo radi FAO in CSIRO. Koruza danes ni več tako progresivna kot koruza v sodobnem jeziku, nedvomno pa je dobro znana zaradi uživanja v znanstvenih in svetovnih funkcijah, saj verjetno po vsej verjetnosti ne bi bila zmedena več kot nekaj zrn, ljubim besedo koruza.

Razlike med koruzo in koruzo

Dodatna enostavna tehnika ločevanja dveh stavkov je da se spotaknemo o tem, kako so nekdanji glede na zrelost žita. Koruza je nekdaj namenjena preučevanju hrane, zlasti pred obiranjem. Kmet prideluje koruzo in lahko v času trgatev koruzo promovira na trgu kot koruza. Koruza si lahko ogleda, kaj je pridelano v tej disciplini, medtem ko se koruza spet nanaša na pridelani izdelek ali hrano na trgu ali na vašem krožniku.

Še ena enostavna tehnika, kako razmisliti o prilagoditvah med dvema stavkoma, je ta: Vsa koruza je koruza, zdaj pa ni več vsa koruza. Glede na to, kako ste, se koruza lahko sklicuje na različne sorte zrn, koruza pa se nenehno sklicuje na isti košček, ki ga postopoma imenujemo koruza.

Kadar je koruza omenjena v tehničnem ali znanstvenem okolju, je beseda koruza prej ena izmed manj ustreznih in izjemno sprejetih izrazov koruza. V iskanju genetike je za ponazoritev koruza nenehno znana kot koruza. V ZDA, Avstraliji in na Novi Zelandiji bi bila koruza morda morda tudi dodatno dodatno nekdanja glede na rastlino, na kateri se razvijejo storži, na jedrca, ki jih je mogoče najti tudi v storžu vsakdanjega, in na sam storž. . Vsekakor se naučite, da modro koruza proizvaja klasje. Koruza je zagotovo koruza, vsaka na storžu in izključena.

Kot da razlika med koruzo in koruzo ni dovolj napredovala, obstaja še koruzni labirint. Koruzni labirinti so zapletene in napredne poti znotraj redukcije pravilnega v disciplino koruze za zabavne funkcije. Kmetovalci razvijajo koruzni labirint, da povečajo dohodek in privabijo ljudi, da se godrnjajo in izčrpavajo denar na svojih farmah koruze. Koruzni labirint bi mogoče mogoče morda še dodatno našli povsod po krogli, najpogosteje jeseni okoli noči čarovnic. V Veliki Britaniji jih imenujejo koruzni labirinti, kar je smešno, hkrati pa je dodatno smiselno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.